ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΒΒ

Μία άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική εκπαιδευτική επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα τμήματα Β΄ και Γ΄ Ηλεκτρολόγων καθώς και τα τμήματα Α1 και Α3 του σχολείου μας, τη Δευτέρα 14-11-2022 με συνοδούς – επόπτες καθηγητές/τριες την κ. Αλεξίου Ελένη, την κ. Γαζέα Φρειδερίκη, τον κ. Ιωάννου Παναγιώτη και τον κ. Μουρατίδη Εμμανουήλ, στα πλαίσια διδασκαλίας των μαθημάτων ειδικότητάς τους, οι ηλεκτρολόγοι και Τεχνολογίας οι μαθητές/τριες της Α΄τάξης.

Η εταιρεία την οποία επισκέφτηκαν εδράζεται στη Θεσσαλονίκη, φέρει την επωνυμία ΑΒΒ, δραστηριοποιείται στον χώρο της ηλεκτρολογίας και είναι μία από τις μεγαλύτερες της χώρας μας.

Οι υπεύθυνοι ξενάγησαν τους μαθητές/τριες στα επιμέρους τμήματα εργασίας της εταιρείας με αναφορά στη λειτουργικότητα του καθενός από αυτά. Ταυτόχρονα, έγινε μια στοχευμένη παρουσίαση των σύγχρονων μορφών εξοπλισμού και τεχνικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται και αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας στη σύγχρονη κατοικία. Κατά τη διάρκειά της οι υπεύθυνοι με μεγάλη προθυμία απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που διατύπωσαν οι μαθητές/τριες.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες ευχαριστούμε θερμά τους Διευθύνοντες και το προσωπικό για τη φιλοξενία τους και τη θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας καθώς και για την εμπεριστατωμένη πληροφόρηση.

Κεφ 2 Ασκ. Τετραδίου 2.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ 2 Ασκ. Τετραδίου 2.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

2ο Κεφ. Ασκήσεις Τετραδίου 2.5 Θέματα Ανάπτυξης

2ο Κεφ. Ασκήσεις Τετραδίου 2.5 Θέματα Ανάπτυξης

Κεφ 2 Ασκήσεις Τετραδίου 2.4

Κεφ 2 Ασκήσεις Τετραδίου 2.4

6.5 Ασκήσεις Τετραδίου - Θέματα Ανάπτυξης

6.5 Ασκήσεις Τετραδίου – Θέματα Ανάπτυξης

Κεφ 5ο Ασκήσεις 5.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ. 5ο Ασκησεις 5.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ 5ο Ασκήσεις 5.5 Θέματα Ανάπτυξης

Κεφ 5ο Ασκήσεις 5.5 Θέματα Ανάπτυξης

3ο Κεφ. Επίπεδο Δικτύου -Ασκ Τετραδιου 3.4

 3ο Κεφ. Επίπεδο Δικτύου – Διαδικτύωση Ασκ. Τετραδίου 3.4

Κεφ 3 Επίπεδο Δικτύου Ασκ Τετραδίου -3.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ 3 Επίπεδο Δικτύου – Διαδικτύωση Ασκ Τετραδίου 3.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

6.6 Ασκήσεις τετραδίου -Δίκτυα

6.6 Ασκήσειςς