Ενημερωτική εκδήλωση του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας με θέμα “Καρκίνος του μαστού: το παρόν και το μέλλον στη διάγνωση και τη θεραπεία”

Ο εξαίρετος επιστήμονας  Ιατρός Γυναικολόγος-Μαιευτήρας  κ.  Λαβασίδης Λάζαρος  ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, παρά το φόρτο των υποχρεώσεών του,  να είναι ομιλητής στην ενημερωτική εκδήλωση μας  με θέμα «Καρκίνος του μαστού: το παρόν και το μέλλον στη διάγνωση και τη θεραπεία».

Ο γιατρός  ανέπτυξε το θέμα εμπεριστατωμένα, με αμεσότητα και απλότητα, ώστε να ενημερωθούμε ουσιαστικά για τα σοβαρά θέματα υγείας που αφορούν όλους μας. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και διευκρίνισε όλες τις απορίες που διατυπώθηκαν.

Είναι πολύ σημαντικό άνθρωποι με ήθος και αξιοπρέπεια και άριστοι επιστήμονες με υψηλή ιατρική κατάρτιση και σεβασμό στον ασθενή,  να μοιράζονται ανιδιοτελώς μαζί μας γνώσεις και  εμπειρίες.

Την οργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Γαζέα Φρειδερίκη και Παπαδοπούλου Σοφία και οι  μαθήτριες του τμήματος του Τομέα Υγείας, Γ΄ Βρεφονηπιοκόμων.