Σχέδιο Δράσης ΜΝΑΕ – Εκδήλωση ενάντια στη σχολική βία και τον σχολικό εκφοβισμό από το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας και το Μουσικό Γυμνάσιο Αμυνταίου

«Όχι στη βία, ναι στη φιλία» είπαν το απόγευμα της Πέμπτης  6 Απριλίου 2023 μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας και του Μουσικού Γυμνασίου Αμυνταίου, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ενάντια στη σχολική βία και τον σχολικό εκφοβισμό, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης που πραγματοποιεί το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙΣ, πρόγραμμα «ΕΣΠΑ-Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», με θέμα ” ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ”

Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, οι μαθητές έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα κατά της βίας και υπέρ των αξιών στο σχολείο μέσα από τη δραματοποίηση και τη μουσική.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αγγελική Μακατσώρη και ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Νίκος Οικονόμου και ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου, την αντιδήμαρχο Φλώρινας Σοφία Φουδούλη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλη Χάτζιο.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια MSc Μαρία Παπακυριακού που ανέπτυξε το θέμα «Σχολικός εκφοβισμός: Ατομικό ζήτημα ή κοινωνική κατασκευή;».

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με δρώμενο από μαθητές με πραγματικές ιστορίες σχολικού εκφοβισμού. Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί οι Αλεξίου Ελένη, Γαζέα Φρειδερίκη και Μακατσώρη Αγγελική.

Ακολούθησε το δεύτερο μέρος με συναυλία του Μουσικού Γυμνασίου Αμυνταίου. Υπεύθυνος του μουσικού συνόλου ο εκπαιδευτικός Χρήστος Βλαχοπάνος.

Η εκδήλωση εντασσόταν στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης που πραγματοποιεί το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας  σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», με θέμα: «Όχι στη βία, ναι στη φιλία».

 

 

 


 

 

«ΕΣΠΑ-Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

2.1 Φυσικό επίπεδο - Επίπεδο Σύνδεσης (ζεύξης) Δεδομένων (μοντέλο OSI)

2.1 Φυσικό επίπεδο – Επίπεδο Σύνδεσης (ζεύξης) Δεδομένων (μοντέλο OSI)

Δίκτυα Υπολογιστών ΕΠΑΛ Πανελλήνιες 2019

Δίκτυα Υπολογιστών ΕΠΑΛ Πανελλήνιες 2019

Πανελλήνιες 2020 ∆ΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Πανελλήνιες 2020 ∆ΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023

ΔΙΚΤΥΑ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2023

Κεφ 2 Ασκ. Τετραδίου 2.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ 2 Ασκ. Τετραδίου 2.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

2ο Κεφ. Ασκήσεις Τετραδίου 2.5 Θέματα Ανάπτυξης

2ο Κεφ. Ασκήσεις Τετραδίου 2.5 Θέματα Ανάπτυξης

Κεφ 2 Ασκήσεις Τετραδίου 2.4

Κεφ 2 Ασκήσεις Τετραδίου 2.4

6.5 Ασκήσεις Τετραδίου - Θέματα Ανάπτυξης

6.5 Ασκήσεις Τετραδίου – Θέματα Ανάπτυξης

Κεφ 5ο Ασκήσεις 5.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ. 5ο Ασκησεις 5.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ 5ο Ασκήσεις 5.5 Θέματα Ανάπτυξης

Κεφ 5ο Ασκήσεις 5.5 Θέματα Ανάπτυξης

3ο Κεφ. Επίπεδο Δικτύου -Ασκ Τετραδιου 3.4

 3ο Κεφ. Επίπεδο Δικτύου – Διαδικτύωση Ασκ. Τετραδίου 3.4