Έκδοση βιβλίου με τις συμμετοχές των μαθητών/τριών

Η έκδοση του βιβλίου με τις συμμετοχές των μαθητών στον διαγωνισμό ποίησης και πεζού λόγου που διοργάνωσε το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας, σe συνεργασία με το NOHSIS πραγματοποιήθηκε 6 Ιουνίου 2021.

Continue reading →

Αποτελέσματα του Μαθητικού  Διαγωνισμού Ποίησης και Πεζού λόγου

Το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ», πραγματοποίησε  Σχέδιο Δράσης σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» και διοργάνωσε: Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζού λόγου για μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Φλώρινας, με θέμα: «Πανδημία είναι θα περάσει…»

Continue reading →

Παρουσίαση – Η πανδημία Covid 19

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης οι μαθητές της Α΄ τάξης και η μαθήτρια Γιαννακίδου Σοφία του τμήματος Γ΄Βρεφοκόμων,  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση της κ. Βαγδακλή Σοφίας και της κ. Κεσίδου Κωνσταντίνας, δημιούργησαν μια παρουσίαση με θέμα “Η πανδημία Covid 19″  την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης και Πεζού λόγου, Βραδιά Ποίησης

Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ» πραγματοποιεί Σχέδιο Δράσης σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ», και διοργανώνει:

1. Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζού λόγου για μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Φλώρινας, με θέμα «Πανδημία είναι θα περάσει…»

2. Βραδιά ποίησης δια ζώσης ή εξ αποστάσεως, ανάλογα με τις συνθήκες πανδημίας.

Continue reading →