Άτιτλο (Μαρίνη Παρασκευή, 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας)

Δευτέρα 29/3/21

Αγαπητό μου ημερολόγιο

Η μέρα άρχισε στραβά από το πρωί. Έχασα την πρώτη ώρα. Με κόπο κατάφερα να συνδεθώ στο μάθημα την δεύτερη ώρα. Μας πληροφόρησε η καθηγήτρια ότι ίσως είναι η τελευταία εβδομάδα τηλεκπαίδευσης. Τότε ανοίξαμε όλοι τα μικρόφωνα και είπαμε επιτέλους! Ξεκίνησε μία πολύ όμορφη συζήτηση για την ανάγκη να πάμε ξανά σχολείο. Χάρηκα πολύ. Θα ξανά δω φίλους, συμμαθητές και καθηγητές, μετά από τόσο καιρό απομόνωσης.

Στο διάλειμμα πήγα στη κουζίνα να φάω πρωινό και έπειτα ξανά γύρισα στο δωμάτιο. Σκεφτόμουν συνεχώς την ανακοίνωση της καθηγήτριας, η χαρά μου ήταν απερίγραπτη.

Όταν τελείωσε η έβδομη ώρα πήγα στη κουζίνα να φάω μεσημεριανό. Αργότερα διάβασα τα μαθήματα της επόμενης μέρας και συνδέθηκα στο μάθημα του φροντιστηρίου. Η ώρα ήταν πλέον έξι και μισή. Ετοιμάστηκα και πήγα ένα περίπατο στη πόλη με τη φίλη μου Ιωάννα.

Περίπου στις οκτώ γύρισα σπίτι. Παρακολούθησα λίγη τηλεόραση με την οικογένεια μου. Μετά έκανα μπάνιο. Στη συνέχεια έφαγα ένα φρούτο και πήγα στο δωμάτιο μου. Συνομίλησα περίπου για μισή ώρα με τους φίλους μου μέσω διαδικτύου. Τώρα η ώρα είναι έντεκα και μισή. Είμαι πολύ κουρασμένη θα κοιμηθώ.

Θα σου γράψω και αύριο, καληνύχτα.