Το μήνυμα των Χριστουγέννων από τις μαθήτριες του τμήματος Γ΄ Βρεφοκόμων-Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στο γηροκομείο της πόλης μας

«Ελπίδα, αγάπη, αλληλεγγύη. Τρεις λέξεις που εμπερικλείουν όλο το νόημα της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων. Το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης κάνουν πράξη οι μαθήτριες του τμήματος Γ ΄Βρεφοκόμων  με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους.

Την Τετάρτη  20  Δεκεμβρίου οι μαθήτριες του τμήματος Γ΄ Βρεφοκόμων, με την καθηγήτριά τους  επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Φλώρινας. Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, εκφράζοντας αγάπη και αλληλεγγύη προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που διαμένουν εκεί, οι  μαθήτριες του σχολείου μας, τους προσέφεραν  ευχετήριες χριστουγεννιάτικες κάρτες, τις οποίες έφτιαξαν μαζί με την καθηγήτριά τους  και  νόστιμα μελομακάρονα, κουραμπιέδες και  χριστουγεννιάτικα δώρα.
Οι μαθήτριές μας   έδωσαν χαρά στους ηλικιωμένους ψάλλοντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων και μεταδίδοντάς τους την εορταστική τους διάθεση. Συγκινήθηκαν, μοιράστηκαν τις σκέψεις, τις ιδέες, τα συναισθήματα των ηλικιωμένων.
Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε για τα παιδιά μια ιδιαίτερα γόνιμη εμπειρία στο πλαίσιο της κοινωνικής ενσυναίσθησης, ευαισθησίας, εθελοντισμού, εμπέδωσης του σύνθετου μελλοντικά κοινωνικού τους ρόλου και τις ιδιαίτερες πτυχές βίωσης της γεροντικής φάσης της ζωής μας.
Η εκλεκτή συνάδελφος με τη δράση αυτή θέλησε να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά και να προσφέρει χαρά στους ηλικιωμένους. Το σχολείο είναι αναμφισβήτητα ένας σημαντικός φορέας αγωγής και κοινωνικοποίησης.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση του Γηροκομείου και το προσωπικό για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν στον εξωτερικό χώρο του Γηροκομείου τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

             Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. 

Ας είναι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων μέρες αγάπης και γαλήνης για όλους μας.

 

 

 

2.1 Φυσικό επίπεδο - Επίπεδο Σύνδεσης (ζεύξης) Δεδομένων (μοντέλο OSI)

2.1 Φυσικό επίπεδο – Επίπεδο Σύνδεσης (ζεύξης) Δεδομένων (μοντέλο OSI)

Κεφ 2 Ασκ. Τετραδίου 2.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ 2 Ασκ. Τετραδίου 2.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

2ο Κεφ. Ασκήσεις Τετραδίου 2.5 Θέματα Ανάπτυξης

2ο Κεφ. Ασκήσεις Τετραδίου 2.5 Θέματα Ανάπτυξης

Κεφ 2 Ασκήσεις Τετραδίου 2.4

Κεφ 2 Ασκήσεις Τετραδίου 2.4

6.5 Ασκήσεις Τετραδίου - Θέματα Ανάπτυξης

6.5 Ασκήσεις Τετραδίου – Θέματα Ανάπτυξης

Κεφ 5ο Ασκήσεις 5.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ. 5ο Ασκησεις 5.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ 5ο Ασκήσεις 5.5 Θέματα Ανάπτυξης

Κεφ 5ο Ασκήσεις 5.5 Θέματα Ανάπτυξης

3ο Κεφ. Επίπεδο Δικτύου -Ασκ Τετραδιου 3.4

 3ο Κεφ. Επίπεδο Δικτύου – Διαδικτύωση Ασκ. Τετραδίου 3.4

Κεφ 3 Επίπεδο Δικτύου Ασκ Τετραδίου -3.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Κεφ 3 Επίπεδο Δικτύου – Διαδικτύωση Ασκ Τετραδίου 3.6 Τεστ Αυτοαξιολόγησης